Lady's vieuw county Clare Vakantiereizen in Ierland Eirelax & EireXpress Design by WDCon 2013©

Fly&Drive  Bed &Breakfast

Fly-Drive, B&B, Ierland en EIRELAX. Een unieke combinatie!!

Ierland ontdekken. De beste manier om dat te doen is onbezorgd, op uw eigen manier en in uw eigen tempo. Alle redenen om een Fly-Drive al of niet met overnachtingen (B&B) te boeken bij EIRELAX.

In eerste instantie kunnen wij voor u, in overleg, uw vliegreis en de huur van een auto boeken.

Maar uiteraard kunnen wij voor u ook de overnachtingen in de beste B&B’s of hotels naar keuze vastleggen. De locaties zijn door ons vooraf geselecteerd en beoordeeld en zijn van werkelijk 1e klasse kwaliteit.

Vervolgens kunnen wij u dan ook uitstekend adviseren bij de mooiste route die u kunt nemen.

Op deze manier kunt u, met EIRELAX,  onbezorgd gaan genieten van het mooiste wat Ierland te bieden heeft aan natuur, cultuur, verleden en heden in het westen, zuidwesten en natuurlijk ook in de overige gebieden van het land.  
Vanaf de steile, ruige rotsen (cliffs) die plotseling uit de Atlantische Oceaan oprijzen, ziet u in gedachten Amerika liggen. U kunt met een veerboot een dagtocht naar de Aran-eilanden maken, waar de tijd heeft stilgestaan, om te wandelen, te fietsen, of u per minibus of paard & wagen (jauntingcar) te laten rondleiden.
Elders zult u zich de vele prachtige bergpassen en indrukwekkende vergezichten nog lang herinneren. Afhankelijk van het tij kunt u kennis maken met de dolfijnen die de Shannon delta bevolken.
Dankzij onze goede contacten weten wij ook waar de mooiste, stille plekjes zijn, die u niét in de reisgidsen zult aantreffen.

Een combinatie met een meerdaags bezoek aan Dublin behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Uniek is ook dat wij een routeboek voor u op kunnen stellen dat wij u voorafgaand aan het vertrek toesturen.
U rijdt dan, op basis daarvan,  door de schitterende natuur en komt daarmee bij de mooiste plaatsen die vaak zelfs niet in de reisgidsen vermeld staan. Kortom u krijgt een onvergetelijke vakantie.

Klik hieronder op de link CONTACT voor het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave of voor meer informatie.

Wilt u alleen uw auto huren via Eirelax, klik dan hieronder  op de link AUTOHUUR waarna u direct wordt verbonden met het autoverhuurprogramma.