Lady's vieuw county Clare Vakantiereizen in Ierland Eirelax & EireXpress Design by WDCon 2013©

Introductie

Ierland is een fantastisch land met, zeker in het zuidwesten en het westen prachtige, ruige en steeds wisselende natuurgebieden die adembenemend mooi zijn en zeer eigen van schoonheid. Reizen door Ierland zal een blijvende indruk bij u achterlaten.

EIRELAXen EIREXPRESS zijn opgericht, met o.a. als doelstelling zoveel mogelijk Nederlanders en Belgen het prachtige Ierland (EIRE) onbezorgd en op een RELAXte  en bewuste manier te leren kennen.
Ierland, het land van welkom, onthaasting, hartelijkheid en innerlijke rust.

En van 12 maanden per jaar schitterende natuur. Brede toeristenstranden, boulevards en attractieparken zult u er echter tevergeefs zoeken.


In veel vakantieplannen staat een bezoek aan Ierland vaak bovenaan. Daarnaast zijn de mensen die er al eens zijn geweest, zeker van plan dit prachtige, ruige en gastvrije land vaker te bezoeken.
Toch worden vakantieplannen naar Ierland om verschillende redenen vaak uitgesteld. Het weer is een van die redenen, terwijl dit vaak aangenamer is dan het Nederlandse. Maar ook de onbekendheid, de manier om er te komen, het links moeten rijden etc.  
Door uw vakantie te organiseren via EIRELAX of EIREXPRESS wordt aan veel van deze, soms wel terechte, bezwaren  tegemoet gekomen. (behalve het klimaat uiteraard) .


Wij hebben ons met EIRELAX enEIREXPRESS  gespecialiseerd in vakantiereizen in en naar Ierland.


U kunt bij Eirelax:

* uw auto huren (tegen de goedkoopste tarieven en de beste voorwaarden);
* een Fly Drive vakantie boeken al of niet met overnachtingen B&B;
* alleen uw B&B adressen laten reserveren;
* een wandelvakantie laten verzorgen met :

          - dagelijkse wandelingen vanaf een vast vertrekpunt

      of

          -  een lange afstand wandeling laten verzorgen

*  meegaan met een 4-7 daagse groepsreis van max. 8 personen, in een minibus met een enthousiaste Nederlandse chauffeur/gids. U reist dan langs wegen waar geen touringcars komen, u smelt samen met de natuur!


U kunt bij EireXpress:

* uw camperreis laten organiseren door:

-  in Ierland een Nederlandse camper te huren en zelf uw reis naar en    in Ierland te regelen;                 

-  een geheel verzorgde camperreis te boeken. (vliegreis, camperhuur,    route, eventueel B&B bij aankomst of vertrek etc.)

-  een variant op de hierboven genoemde mogelijkheden.