Lady's vieuw county Clare Vakantiereizen in Ierland Eirelax & EireXpress Design by WDCon 2013©

Wandelreizen

Ierland is het land bij uitstek om wandelend te ontdekken. Zeker op deze manier ondekt en beleeft u op een intense manier het land in al zijn facetten. De schoonheid van de natuur, de soms hoorbare stilte, de rust, de prachtige vergezichten en uiteraard de verschillende weertypen.

Bij Eirelax kunt u ook uitstekend terecht voor uw wandelvakanties.

Dat kan door vanuit een (of een paar) vaste adressen dagelijks verschillende dag wandel tochten te maken.

Maar ook om een van de lange meerdaagse afstandwandelingen die zijn ontwikkeld langs de kusten van de schiereilanden in het zuidwesten of elders in Ierland te lopen.


DAGWANDELINGEN

Hierbij kunnen wij voor u een Bed&Breakfast (B&B) of hotel reserveren al of niet gecombineerd met een Fly Drive en u de verschillende wandelingen vanuit die plaats of enkele verschillende plaatsen wijzen.


MEERDAAGSE LANGE AFSTAND WANDELTOCHTEN

Hierbij kunnen wij voor u de overtocht  naar Ierland en de transfer in Ierland naar het vertrekpunt en terug organiseren. Daarnaast kunnen wij voor u, de overnachtingen in de verschillende B&B locaties langs de routes reserveren en, als u dat wenst, zorgen dat uw bagage per etappe voor u wordt vervoerd naar uw volgende overnachtingsplaats.


Alle varianten op bovenvermelde wandelvakanties zijn bespreekbaar en in principe mogelijk.

Indien u hierover meer informatie wilt hebben dan kunt u het beste contact opnemen met EIRELAX. Wij nemen dan al uw wensen met u door en kunnen u op basis daarvan een passende aanbieding doen.